About

Zdravo, zovem se Milica Cvetković. Ja sam jedna od pet autorki ovog bloga. Dolazim iz Knjaževca. Imam 17 godina. Idem u Tehničku školu u Knjaževcu, obrazovni profil komercijalista. Želela bih da pomognem roditeljima i deci kako bi bezbedno koristili internet, zato sam se i prijavila za ovo takmičenje. Smatram da je veoma važno da su roditelji upućeni u to šta njihova deca rade na internetu, koje sajtove posećuju, s kim se dopisuju. Slobodno vreme provodim baveći se sportom. Idem u teretanu, trčim, vozim rolere i bicikl. Nadam se da će ovaj naš blog biti od pomoći svima kako bi bezbedno koristili internet. Volim životinje i volim da pomažem ugroženim životinjama.

Milica Cvetkovic

Zdravo, zovem se Marija Milijić. Ja sam jedna od pet autorki bloga. Idem u srednju Tehničku školu u Knjaževcu , obrazovni profil komercijalista. Volim da čitam, pišem sastave, volim životinje i član sam omladinskog kluba “Intercoolt“, učestvujem u akcijama i volonter sam, rado pomažem, sa svojim drugarima volonterima, deci sa posebnim potrebama, a pored svega toga volim da četujem surfujem internetom. Dešavale su se razne stvari dok sam četovala, kao što su lažni profili, nepoželjne poruke i slike… Na vreme sam se posavetovala sa starijima i od tada pametno i bezbedno surfujem internetom. Imala sam želju da osnujem ovako nešto kako bih pomogla ostalim ljudima da zaštite sebe na internetu, a još veću inspiraciju da sa svojim prijateljicama osnujemo blog podstaklo je takmičenje “Blog o bezbednosti na internetu“. 🙂

marija m

Ćao, moje ime je Teodora Marinković. Ja sam jedna od pet autorki ovog bloga. Imam 17 godina i pohađam Tehničku školu u Knjaževcu, obrazovni profil komercijalista. Za ovu aktivnost odlučila sam se jer želim da pomognem osobama koje možda nisu dovoljno upoznate sa opasnostima na internetu i da ih naučim kako da se što bolje zaštitite. Nadam se da će vam naš blog pomoći da što bolje zaštitite svoju privatnost. Svoje slobodno vreme posvećujem sportu. Najviše volim da vozim rolere, idem u teretanu, volim da pomažem osobama kojima je pomoć potrebna. Često učestvujem u školskim aktivnostima i pomažem profesorima uvek kada je to potrebno.

Teodoraa

Ćao, ja sam jedna od autorki bloga, Milica Stanković. Želela bih da me upoznate , i zbog toga ću vam reći nekoliko stvari o sebi. Učenica sam Tehničke škole u Knjaževcu, obrazovni profil komercijalista. Slobodno vreme provodim crtajući anime likove, ili čitajući manga stripove. Naravno, to ne znači da zanemarujem učenje 🙂 . Volim da pomažem koliko je to u mojoj mogućnosti, i nije mi bitno da li je u nevolji čovek ili životinja, uvek ću pomoći. Na internetu su mi se dešavale neprijatne situacije, i baš zbog toga i jesam jedna od autorki bloga, jer želim da pomognem deci i omladini da se njima neprijatne i problematične situacije na internetu ne dešavaju.

Milica Stankovic

Zdravo, ja sam Jovana Stoiljković. Imam 17 godina. Pohađam Tehničku školu u Knjaževcu, obrazovni profil komercijalista. Ja sam jedna od pet autorki ovog bloga. Odlučila sam se za ovu aktivnost jer želim pomoći deci i roditeljima da bezbedno koriste internet i da se upoznaju sa svim opasnostima koje on može doneti. Nadam se da će naš blog stvarno pomoći deci i roditeljima da bezbedno koriste internet i da će naučiti i dobiti informacije koje do sad nisu znali. Volim da se bavim sportom. Idem aktivno u teretanu, vozim rolere i trčim. Volim svoj grad i školu koju pohađam.

Jovana

U radu nam pomaže mentor, naša profesorka informatike Zlatica Gerov.

  1. Imate otvoren poziv za saradnju…radimo isti posao na malo drugojačiji način. Čestitam vam na ovako uspešnoj ideji…bravo

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: